perjantai 8. tammikuuta 2016

Lämmin kirpeä lohisalaatti




Lämmin kirpeä lohisalaatti kahdelle :
  • Kirjolohta tai lohta n. 500 g
  • Viisi pientä perunaa (uusia perunoita jos saatavilla)
  • Makea Freese salaatti
  • Baby lehtikaalia
  • Punasipuli
  • Herneenverso
  • Pippuri (esim. sitruunapippuri)
  • Suola (kalaharin suola)








Keitä perunat suolassan, höyrykattilan alimmalla kerroksella.
Kypsennä perunat melkein kypsäksi.




Mausta kala.



Kaada kattilasta vettä sen verran pois, että perunat juuri ja juuri peittyvät.
Lisää höyrykattilaan seuraava kerros ja aseta maustettu kala siihen.
Sammuta liesi ja aseta kansi päälle.
Jos filee ei ole kovin paksu ajaksi riittää 15 min.




Sekoita vihreät ja sipuli astiassa.
Pilko muutama peruna lautaselle. 
Nostele vihreät ja lohi kauniisti päällekkäin.
Lisää kastike.
Nauti!



Kastike ohje salaatille täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti