maanantai 4. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet


Niin se joulu ja uusivuosi tuli taas yllättäen. Paljon oli tohinaa ennen joulua, ettei tänne ehtinyt palata edes ajatuksissaan. Joulu oli kaikin puolin ihana ja rauhallinen. 4 pv kestoähkyä luukuun ottamatta, kaikki oli täydellistä. Joulupukki oli antelias ja tunnelma muutenkin, juuri sellainen mitä joululta toivoa saattaa. Syötiin, pelailtiin, katsottiin jouluelokuvia, saunottiin ja ennen kaikkea vietettiin kiireettömästi aikaa. 


Tein ja touhusin paljon ennen joulua mm. lisätyöni parissa ja miljoonissa joulunalus askareissa, ettei tänne tosiaankaan olisi ehtinyt. Mielestäni joulukuulle pitäisi jokaiseen vuorokauteen lisätä 3 h vuorokauteen, vaikka ei sekään varmasti olisi riittänyt. Uusi vuosi vaihtui myös ystävien kesken rauhallisesti. 


Sauna, syöminen, pelaaminen ja yhdessä olo olivat myös UV läsnä. Kun vuosi vaihtui tuli tehtyä lupauksiakin ja tässä kohden kaikki nauravat, ettei sellaisia kannata tehdä, kun ei niistä pysty pitämään millään kiinni. Kerronpa teille, että lupauksen joita tänne kirjaan ovat mustaa valkoisella ja kaikkien teidän nähtävillä, paineet siis niiden kiinnipitämisessä ovat enemmän kuin suuret. Kerronpa siis mitä lupasin ja mitä kaikkea vuosi toivottavasti tuo tullessaan.




Terveelliset elämän tavat:
Liikunnan lisääminen, aktiivinen arki, terveellinen ruokavalio, alkoholittomuus, kohti vegaanimpaa elämäntapaa ja henkisen hyvinvoinnin ylläpitäminen.

Ystävät, perhe, läheiset ja heidän kanssa yhdessä olo:
Olen kovin sosiaalinen ja näen ystäviäni, perhettäni ja läheisiäni aika usein, mutta lupaan silti nähdä heitä enemmän ja antaa itsestäni heille vielä enemmän.


Työ:
Hoidan työni kunnialla. Aloitan uuden mielekkään lisätyön. Hamuan töissä itselleni haasteita ja vien ne loppuun saadakseni arvostusta. En kuitenkaan kuluta itseäni töissä loppuun, koska muuten näitä kahta aikaisemmin mainitsemaani en pysty toteuttamaan kunnolla.

Harrastaminen:
Lisään harrastuksiini liikunnan, mikä on aina ollut hieman vastenmielistä ja punainen vaate elämässäni. Niin se vain menee, että minkä lapsena oppii sen vanhana taitaa. Minua ei lapsena roudattu kuin pianotunneille. Meillä lapsuudessa vanhemmat eivät kovinkaan paljoa olleet kanssamme liikkumassa pihalla tai kannustaneet siihen. Haluaisin, joskus aikanani olla hyvä ja energinen roolimalli lapsilleni. Tahdon että he oppivat jo pienestä pitäen sen, että liikunta voi olla mukavaa ja mielekästä, vaikka välillä on kehoaan hyvä myös haastaa tekemään, jotain joka ei ihan ole siellä mukavuusrajoilla.
Liikunnan lisäksi panostan entistä enemmän musiikkiin. Laulaminen ja pianonsoitto ovat intohimoni. Satsaan siis näihin vielä enemmän kuin ennen. Bänditouhuihin hyppään kuitenkin vasta syksyllä mukaan, koska kesästä on tulossa festari painoitteinen, eikä siinä ole tilaa eikä aikaa viikonloppu keikoille.


Rakkaus:
Olen aina ollut ihminen joka kirjaimellisesti laittaa omat edut taka-alalle tehdäkseen hyvää läheisille. Tahdon antaa itsestäni varsinkin omalle rakkaalleni tänä vuonna vielä enemmän, yllätyksiä, haleja , kehuja ja kaikkea sitä mitä tasapainoinen hyvinvoiva parisuhde vaatii. Niin ylä kuin alamäessa, niinhän sitä sanotaan, vaikkei naimisissa ollakaan (eiköhän tämä 14-vuoden parisuhde jo melkein liitosta käy).

Blogi:
Teen blogia sillä painolla, että se tuntuu mielekkäältä ja hyvältä. En aseta liikaa paineita tai tavoitteita. Toki on paljonkin tavoitteita, joita blogin suuntaan olen asettanut. Haluan kuitenkin saavuttaa ne siten, että intohimoni ja paloni tekemiseen säilyy. Välillä ollaan täällä isolla rytinällä ja välillä saattaa olla hiljaisempaa. Lupaan silti sen, etten tee teille turhia lupauksia. En lupaa esim. tällä viikolla tulee joka päivä postauksia, jos en varmaksi voi luvata. Facebook-sivulle ilmestyy aina linkki uusimpaan postaukseen, joten täällä ei välttämättä tarvitse joka päivä käydä vakoilemassa, onko mahdollisesti jotain uutta ilmestynyt.


Vuodesta 2016 on toivottavasti tulossa huikea ja ikimuistoinen.

Ainakin kaikki asiat joihin voin itse vaikuttaa teen niin, että siitä tulee sellainen kuin toivon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti